Velkommen

Aga-produkter

 

Velkommen til nettsidene for Aga - den legendariske komfyren som er kjøkkenfavoritt over hele verden.
Nevner du ordet "Aga" til dem som har greie på det, får du rask respons - ofte med sterke følelser. For hundrevis av tilhengere er Aga ikke bare en komfyr, men en livsstil. Aga-eiere beundrer rett og slett komfyrene sine og synes det er vanskelig å forestille seg livet uten.
Her finner du alt du trenger å vite om Aga og vår verden. Du kan lese om de varmelagrende komfyrene som er så høyt elsket, men også om vår serie av vanlige komfyrer, Aga Cook Shop-kolleksjonen, det ypperlige utvalget av peisovner i støpejern og mye mer.
Stig på - velkommen skal du være - og oppdag hvorfor livet blir bedre med Aga.

Komfyrer
Selskapet bak den legendariske Aga-komfyren produserer i dag en rekke komfyrer beregnet på alle slags kokker og kjøkken.
I tillegg til de tradisjonelle og svært avholdte varmelagrende komfyrene, finnes det også en S-serie med høyst uvanlige vanlige komfyrer, den nye Aga Masterchef og de særdeles praktiske Aga-modulene.

Klikk her hvis du vil vite mer ...

Peisovner
Det skal godt gjøres å slå den tidløse sjarmen til støpejernsovner, og den nye kolleksjonen av Aga-produserte og Aga-merkede peisovner er like vakker som den er praktisk.
Alle modellene benytter den nyeste rentbrenningsteknologien for å utnytte energien maksimalt og påvirke miljøet minimalt.
Alle ovnene i serien kan dessuten brukes med ved og fast brensel. Det er gunstigere for kloden siden det å fyre med ved er kostnadseffektivt og sparer fossilt brensel.

Klikk her hvis du vil vite mer ...

Historetimen: Agas saga
I mer enn 70 år har Aga forvandlet kjøkkenet ved hjelp av tradisjonelle metoder for varmelagring, og merket har velfortjent fått ord på seg for å stå for kokekunst av høyeste kvalitet. Aga er fortsatt favoritten på kjøkken overalt. Spesialkomfyrene blir ikke masseprodusert: De støpes fortsatt i det samme støperiet og lages ved hjelp av de samme produksjonsmetodene som for 70 år siden.

Klikk her hvis du vil vite mer ...

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy