Slik lages Agas peisovner i støpejern

Aga støpejernsovner

Enlarge ImageRoomset
Enlarge ImageBerrington Roomset
RoomsetBerrington Roomset

Vakker design
De vakre støpejernspanelene i Aga-peisovnene støpes ett for ett i en håndlaget "form". Det lar oss skape de vennlige kurvene og utsøkte designdetaljene som kjennetegner peisovner av høy kvalitet. Agas peisovner fås i matt støpejern eller glasert emalje av høy kvalitet.

Holder godt på varmen
Støpejern er kjent for sine varmebevarende egenskaper, og det er grunnen til at vi bruker det i våre verdensberømte Aga-komfyrer. Varmen som lagres mens peisovnen er tent, fortsetter å bli frigitt i rommet lenge etter at de siste glørne har sluknet.

Konstruksjon med enestående kvalitet
Som forventet av produkter fra Aga, blir også peisovnene fremstilt i henhold til de strengeste standardene. De er alle CE-merket, som bekrefter at de oppfyller kravene i den aktuelle miljøvernlovgivningen for helse, sikkerhet og miljø i Europa. Aga-peisovner har også fem års garanti på delene og ett års garanti på arbeidet.

Rentbrennende teknologi
Agas peisovner benytter det siste innenfor rentbrenningsteknologien for å kunne utnytte energien best mulig og beskytte miljøet mot skadelige gasser.

Frisk luft ledes inn under, rundt og over ildstedet for å skape best mulige forhold for forbrenningen. Eventuelle faste partikler og flyktige gasser som dannes av bålet, antennes på nytt og brenner opp før de kan komme ut i den omgivende luften.

Denne prosessen garanterer ikke bare at du får maksimal varmeeffekt fra det brenselet du har valgt, men den hjelper også til med å holde glasset rent og gjennomsiktig, slik at du kan nyte flammebildet helt og fullt.

Det er ofte de tingene vi ikke kan se som gjør den store forskjellen.

Den innvendige konstruksjonen i Agas peisovner blir utformet individuelt og bygd nøyaktig etter spesifikasjonene, med skjulte plater, rør og kanaler, slik at luften kan komme inn, sirkulere og slippe ut av ovnen på mest mulig effektiv måte. Det er helt avgjørende for å oppnå maksimal varmeeffekt. Effektiv forbrenning av brenselet er også viktig for økonomisk drift og lave utslipp.

I modellene Little Wenlock og Much Wenlock er selve ildstedet formet slik at luften blir resirkulert til forbrenningen er fullført. I Berrington-ovnen blir den kalde luften fordelt når den kommer inn i ovnen. Størsteparten av luften brukes til å gi næring til bålet og skape den primære forbrenningen. En liten mengde luft blir imidlertid ledet rundt baksiden av peisovnen, der den varmes opp før den sirkulerer over flammene og skaper en sekundær forbrenning. Dette øker varmeeffekten og sørger for at eventuelle urenheter i røyken brenner opp.

En annen forsyning av kald luft kommer inn i peisovnen over glasset. Fordi kaldluften er tyngre enn den varme luften på innsiden, strømmer den nedover vindusflaten og sørger dermed for å holde glasset rent og for at du får et godt bilde av flammene.

produktbeskrivelse

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy