AGA Total kontroll

Den nye AGA Total kontroll er den neste generasjonenav AGA varmelagrende komfyrer, et resultat av mange årsforskning. Med et brukervennlig berøringspanel, kan du selvbestemme hvilken del av komfyren som skal være på. Du kanvarme opp hver ovn og kokeplate separat. Og - for førstegang noensinne - her er en AGA-komfyr som du kan slå avog på som du selv ønsker.

Fantastisk design og to teknologigenerasjoner jobbersammen i perfekt harmoni for å skape en AGA-komfyrfor i dag og i morgen. Omfattende utvikling og et dedikertproduksjonsanlegg sikrer det høyeste nivået av pålitelighet.

Alt vi har lært har ført oss hit. AGA Total kontroll er komfyrendu har ventet på.

Read More
Klikk herKlikk her

produktbeskrivelse

Nevnte oppvarmingstider er beregnet på at hver sone på AGA Total kontroll brukes individuelt. Hvis mange sonekombinasjonerskrus på samtidig, kan dette øke de individuelle oppvarmingstidene. Hvis alle sonene skrus på samtidig vil det ta omtrent én timefør hele apparatet har nådd full driftstemperatur. Alle tidsberegningene er basert på at AGA nyter godt av en enfaset strøm meden kapasitet på mer enn 32 ampere ved 230 V. Tidene kan endres med annen strømforsyning. For å opprettholde garantistatusvil det utføres en tilstandskontroll hvert 21⁄2 år, for å kontrollere og skifte ut forbruksgjenstander, inkludert ventilasjonsviften ogfor å gjennomføre en sikkerhetskontroll. En full service utføres ved utgangen av det femte året. Produktgarantien dekker ikkekommersielt bruk (se egen garantibok for flere detaljer). Merk: sokkelen på AGA Total kontroll bør ikke være flislagt fordi den måkunne nås ved vedlikehold.


Tekniske spesifikasjoner - TCS

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy