Kjøkkenutstyr

Aga-produkter
Kjøkkenutstyr

Du vil neppe bli overrasket over at de som står bak Aga, også kan tilby en utmerket serie med kjøkkenutstyr.

Aga-navnet har lenge vært forbundet med velsmakende mat og det gode liv, og konseptet Cook Shop Collection bygger naturligvis på disse verdiene.

Et rikholdig utvalg av uunnværlig kjøkkenutstyr og lekkert tilbehør er utformet med stil, kvalitet og anvendelighet i tankene, og alt utstyret er grundig testet for å sikre best mulig funksjonalitet og holdbarhet. Klikk her hvis du vil bestille brosjyre om Cook Shop-kolleksjonen …


Rustfritt stål
Agas serie i rustfritt stål vil ikke bare produsere perfekte måltider hver eneste gang, men også beholde sitt stilige utseende i årevis. Alle kasserollene er konstruert med en tykk termisk bunn som sørger for maksimal effektivitet, og den spesielle utformingen på lokket gjør dem enkle å stable både i gryteskapet og i stekeovnen.

Det finnes også en eksklusiv serie med emaljerte kasseroller og gryter i rustfritt stål som fås i svart og kremfarget.


Hardanodisert

Agas hardanodiserte kokekar er laget av aluminium, med en overflatebehandling som gjør dem dobbelt så harde som rustfritt stål. Den unike holdbarheten og evnen til å lede varmen jevnt, gir glimrende kokeegenskaper.


Støpt aluminium

Det spesielle innvendige og utvendige belegget på kokekarene i støpt aluminium løser problemet med mat som setter seg fast, selv når du tilbereder de vanskeligste retter. Når du lager mat med Aga-serien i støpt aluminium, kan du glede deg over vellykkede kulinariske resultater og deretter enkel rengjøring.


Tradisjonelt støpejern

Agas kokekar i tradisjonelt støpejern er spesiallaget til bruk på Aga-komfyrer og andre komfyrer. Utformingen på de flate, maskinbearbeidede bunnene sørger for optimale kokeegenskaper, jevn varmefordeling og ypperlige varmebevarende egenskaper. Kokekarene er belagt med en vakker og svært slitesterk emalje som fås i seks flotte farger.


Moderne støpejern

Med denne serien av anvendelige, moderne støpejernspanner kan kokken virkelig slippe løs sine kreative kulinariske ferdigheter. Alle delene i serien kan vaskes i oppvaskmaskin og er belagt med vakker og svært slitesterk emalje. Pannene kan brukes med de fleste varmekilder: gass, strøm, keramisk topp, halogen, varmeplater og induksjon.


Portmeirion

Agas uunnværlige kolleksjon av keramisk bordservice for fryser og ovn er utformet slik at de passer til stekeovnens hylleskinner, og produktene kan brukes direkte på den varmeste kokeplaten. De fås også med Portmeirions dekorative Botanic Garden-mønster som er populært blant samlere.


Kjeler

Kolleksjonen Aga Cook Shop omfatter også kjeler i en rekke ulike stiler, størrelser og utførelser, som passer til alle slags varmekilder med unntak av induksjon. Kjelene er bygd og designet med tanke på best mulig kvalitet, og den massive, tykke bunnen reduserer koketiden. Aluminiumskjeler er vanligvis raskere å koke i enn rustfritt stål.


Bordskånere i støpejern
Det er en fordel om du setter kjelen på en bordskåner etter at den har kokt opp i stedet for å la den stå på Aga-komfyren. På den måten unngår du å "langkoke" vannet eller ripe opp den emaljerte overflaten. Bordskånerne fra Aga har gummibein som ikke lager riper i benkeplaten eller bordet.


Tekstiler

Du vet du kan stole på Aga også når det gjelder detaljene, og med den karakteristiske sansen for kvalitet lages det tilbehør i 100 prosent bomull i de klassiske Aga-fargene, deriblant grillvotter og hansker med innvendig isolering mot damp og fett. Den nyskapende designen er gjort i 100 prosent bomullsfrotté som sørger for best mulig isolering og bøyelighet.


Bakeutstyr
Serien med langpanner og stekeplater er utformet slik at de passer til hylleskinnene i Aga-stekeovnene, og er ypperlige til steking av kjøtt og grønnsaker, og til baking i former og på brett. Fås i hele og halve størrelser.


Et bredt utvalg med solid og vakkert utført baketilbehør, utgjør serien med former som slipper lett og er enkle å rengjøre. Og selvsagt finnes det gjenbruksbakepapir i forskjellige sett som ikke setter seg fast, og  som vil dekke selv de mest krevende kokkers behov.


Tilbehør
Kolleksjonen Aga Cook Shop består av smakfulle produkter der selv de minste detaljene er viet stor oppmerksomhet. Kolleksjonens deler vil gjøre nytte for seg på ethvert kjøkken. Matchende treboller og salt- og pepperkverner i kremfarget eller svart, slitesterke skjærebrett og de populære "I'm cooking"-magnetene, kasserollestativ og brødristeren Aga Essential - alle artiklene står i stil med Aga-komfyren. Les mer om utvalget av det stilige og uunnværlige tilbehøret fra Aga i brosjyren om Cook Shop-kolleksjonen.


Bøker
Cook Shop-biblioteket kan by på et meget bra utvalg av lettfattelige klassiske, internasjonale og sesongtypiske oppskrifter. Her finner du hundrevis av ideer, snarveier og tips, enten du forbereder en omfattende festmiddag, eller lager et romantisk måltid for to.


Rengjøring
Aga-komfyren arbeider hardt og trenger en smule omsorg også. Den unike sammensetningen av emaljerens og krom- og stålrens er spesialutviklet for å kunne gjøre rent uten flekker og uten å skade overflaten. Egne Aga-børster, skrape til komfyrtoppen og diverse produkter beregnet på emaljerte flater, hjelper deg å gjøre Aga-komfyren gullende ren både innvendig og utvendig.

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy