Masterchef

Komfyrer

Enlarge Imagevinrød
Enlarge Imagesølv
Enlarge Imagesvart
Enlarge Imagekremfarget
vinrød
  • vinrød
  • sølv
  • svart
  • kremfarget
Enlarge ImageMasterchef
Enlarge ImageMasterchef
Enlarge ImageMasterchef
BordeauxMasterchefMasterchefMasterchef

 

Hvis matlaging er din store lidenskap, vil du elske Aga Masterchef: en vanlig, moderne komfyr som er bygd med den samme grundigheten, kvaliteten og designen som forbindes med Aga.

Komfyren kombinerer et avansert oppsett med fem gassbrennere med to elektriske varmluftsovner, en lynrask keramisk grill og en elektrisk langstekeovn.

Aga Masterchef er glatt og lett å gjøre ren, og komfyren har ergonomisk utformede kontrollbrytere og solide dører av støpt aluminium i Aga-stil.

Den frittstående Masterchef får plass på 100 cm, og er laget slik at den passer til standard kjøkkeninnredninger i høyde og dybde. Masterchef-komfyren er utstyrt med fire regulerbare hjul og to bein foran, slik at det er enkelt å stille den bent under monteringen og å flytte den når det er tid for rengjøring.

Komfyren fås i fire vakre farger - kremfarget, vinrød, svart og sølv - og Aga-merket er plassert på døren til langstekeovnen. Avtrekksviften for Masterchef er praktisk og tiltalende, med dekor i rustfritt stål som står til Masterchef-designen.

 

Avtrekksvifte til Masterchef

Avtrekksviften til Aga Masterchef er både pen og praktisk. Viften er den perfekte partneren til Masterchef-komfyren. Den teknologisk avanserte avtrekksviften vil på en effektiv måte suge vekk matlukt og matos, og gjøre kjøkkenet mer behagelig og trivelig å arbeide i. Avtrekksviften har tre hastigheter og lys, og både viften og lampen betjenes fra et fiffig kontrollpanel med heisfunksjon.

Avtrekksviften CH90 er spesiallaget for å matche Masterchef-komfyren, og har svart farge, dekorlist i rustfritt stål og innebygd lys. Viften betjenes enkelt med knapper, har skjulte kontroller og tre avtakbare filtre som er lette å gjøre rene og som tåler oppvaskmaskin. Den er beregnet på montering på en loddrett flate over Masterchef-komfyren. Når du bestemmer deg for å kjøpe avtrekksvifte, må du også foreta et valg: om du vil ha en resirkuleringsmodell eller et kanalsystem.

Resirkulering

Hvis du ikke har tilgang til noen utvendig vegg, kan du bruke avtrekksviften med resirkuleringsinnstillingen. Det finnes egne kullfiltre til bruk med resirkuleringsinnstillingen.

Kanalsystem (avtrekk)

Med avtrekkfunksjonen blir matosen sugd inn i avtrekksviften gjennom fettfiltrene, og ledet ut gjennom kanalen til utsiden. Hvis du har avtrekk til utsiden av huset, må du ha en kanal som leder luften ut i det fri (i så fall trenger du ikke kullfiltre).

Read More
Klikk herKlikk her

produktbeskrivelse

 

Dimensjoner
Hettens høyde 240 mm
Røykkanalens høyde (øvre del) 400 mm
Røykkanalens høyde (nedre del) 360 mm
Hettens bredde 898 mm
Hettens dybde 490 mm
Tekniske spesifikasjoner
Dimensjoner
1000 mm (B) x 600 mm (D) x 940 mm (H)
Vekt
125 kg
Effekt Topp 1 x 3,5 kW, 1 x 3,0 kW


2 x 1,75 kW, 1 x 2,6 kW

Grill 2,5k W

Langstekeovn 1,2 kW

Nedre ovner elektrisk vifte  x 2


2,5 kW
Samlet belastning
elektrisk: 8,7 kW


gass: 12,6 kW
Stekeovnenes volum Langstekeovn 31 liter

Nedre ovner 49 liter
Innvendige ovndimensjoner Langstekeovn 382 mm (B) x 450 mm (D) x 180 mm (H)

Nedre ovner 380 mm (B) x 380 mm (D) x 330 mm (H)
Gasstilkobling
½ BSP
Strømtilkobling
230 V 30 A

 

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy