Tilbehør og alternativer

Komfyrer
Tilbehør og alternativer

Aga-merket

Alle Aga-komfyrer er utstyrt med et tradisjonelt Aga-merke montert på fronten. Du kan imidlertid også velge den enklere, moderne Aga-logoen eller det klassiske Aga-merket som i mange år har symbolisert den fremragende Aga-kvaliteten.

Tilbehør og alternativer

Isolerte lokk i matchende farger
Den særpregede svarte toppen og håndtaket i krom er alltid de samme - de hører til kjennetegnene på en ekte Aga - men i stedet for de isolerte lokkene i rustfritt stål som er standard, kan du velge fargede lokk som matcher emaljen på selve komfyren. Virkningen kan være riktig dramatisk, og fremhever de elegante formene på den svarte Aga-komfyren i et stilmessig sterkt uttrykk.

Black S

Frittstående moduler
Dette er frittstående utgaver av Aga-modulen, som byr på de samme kokemulighetene. Modulene har vanlig stekeovn med innebygd grill, varmluftsovn og keramisk topp. De kan plasseres nesten hvor som helst i kjøkkenet og vil være den perfekte partneren til den Aga-komfyren du velger. De frittstående modulene er utformet for å passe til standard kjøkkeninnredning, og både de frittstående og de innebygde modulene (se nedenfor) har kjølevifte.

Innebygde moduler
Denne individuelle komfyren er bygd i samme kvalitet og grundige utførelse som hovedkomfyrene, og fås i de samme fargene. Modulen monteres ganske enkelt på venstre side av utvalgte to-, tre- og fireovnsmodeller.
Modulene må kjøpes samtidig som Aga-komfyren, og leveres med vanlig stekeovn med innebygd grill, varmluftsovn og keramisk topp.
Merk: Under visse lys- og temperaturforhold kan det forekomme svake fargeforskjeller mellom modulene og hovedkomfyren.

Sokler
Aga-soklene er laget for å kunne heve komfyren til benkeplatehøyde. Når komfyren er montert og plassert på sokkel, blir det mye enklere å utføre vedlikehold og service på den senere.

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy