Fired Earth

Fired Earth

Glødende opptatt av fliser, baderom, maling og kjøkken
www.firedearth.com

Fired Earth er en av de ledende trendsetterne innenfor interiør, og er kjent for å ligge i forkant når det gjelder fliser, baderom og maling. Produktene er vakre, funksjonelle og slitesterke, og fungerer godt i både moderne og tradisjonelle miljøer.

Fra delikate bad, nyskapende frittstående kjøkken og gulv av tre og naturmaterialer, til et vakkert utvalg av gulv- og veggfliser og en omfattende serie malingstyper til alle rom - Fired Earth gir deg inspirerende designløsninger med innebygd kvalitet.


Maling
Fired Earths malingskolleksjon består av 120 farger og fremstilles ved hjelp av nøye utvalgte pigmenter, mineraler og harpiksstoffer som velges på grunn av sine egenskaper: ugjennomskinnelighet, lysekthet og holdbarhet. Malingen er laget for å gi glatte flater som er myke å berøre, og alle malingstypene i serien er praktiske, slitesterke og en fornøyelse å påføre.

Malingskolleksjonen produseres i henhold til de strengeste standarder, og fås i fem utførelser: matt emulsjonsmaling, silkematt akrylmaling, blank oljemaling, utendørs murmaling og gulvmaling.

Fliser
Fliser, enten de er til gulv eller vegg, representerer en enkel og praktisk løsning i moderne familieboliger. Det er ikke mye som er så praktfullt som vakkert fliselagte gulv og vegger. Med gjennomtenkt flislegging kan du fullstendig forandre stemningen i rommet, og bruker du dekorfliser, kan du skape dramatiske virkninger.

Fired Earth-kolleksjonen av veggfliser byr på et enestående sortiment i seriene fransk glasur, mosaikk, glass og tradisjonelle engelske fliser og et utsøkt utvalg av de beste flisene fra Kilns of the World.
Fired Earths gulvfliser - som fås i stein, skifer, terrakotta, keramikk, klinker og glassert stein - setter standarden for dem som er ute etter ekthet og uovertruffen kvalitet. 

Flisutvalget fra Fired Earth omfatter også Neutrals-serien, som spenner fra edelstensaktig glassmosaikk til keramiske gulvfliser i stort format. I Architecture-serien møtes klassisk eleganse og rene, enkle linjer, og ved å blande de ulike flistypene kan du skape mangfoldige design. Artesh-flisene har et fantastisk spennende preg. Sammenpressede fossiler og krystallavleiringer gir travertinflisene et helt unikt og vakkert utseende.

Kjøkkenliv
Tidligere var kjøkkenet ganske enkelt et sted for tilbereding av mat, men nå har det blitt et nytt oppholdsrom, et sted der vi velger å tilbringe tid i løpet av dagen. Denne trenden mot kjøkkenlivet betyr at det blir stadig viktigere å ha et rom som er praktisk, komfortabelt og hyggelig å være i.

Kjøkkeninnredningene fra Fired Earth er både vakre og praktiske, og sikrer at den tiden du tilbringer på kjøkkenet, er vel anvendt tid. Kjøkkenet er jo hjemmets hjerte, og både Bastide- og Original Shaker-kolleksjonen gjør det enkelt å skjønne hvorfor det er sånn.

Bastide kjøkkeninnredning
Med navn etter det franske uttrykket for "herregård", og inspirert av de grønnkledde landskapene i de sørlige områdene, har Bastide-innredningen fanget selve essensen av det elegante landlivet.

Serien har et tidløst utseende og preg, og alle anstrengelser er gjort under den grundige byggeprosessen for å skape kjøkkenmøbler som er like solide som de er vakre. Alle delene er dessuten håndlaget ved hjelp av tradisjonelt snekkerarbeid som tåler tidens tann.

Original Shaker kjøkkeninnredning
Shakersamfunnet var velkjent for sin usedvanlige håndverksmessige dyktighet og grundighet når det gjaldt detaljer. Deres overbevisning om at hvis noe fungerer godt, vil det ta seg godt ut, ligger også til grunn for den nye Original Shaker-serien fra Fired Earth.
Vakre linjer og en ren og enkel utførelse gir disse møblene virkelig særpreg.
Serien, som består av en rekke moduler og frittstående, individuelle deler, er laget av bøk og kirsebærtre og fungerer godt i moderne så vel som tradisjonelle omgivelser. Shakermøbler har en helt spesiell sjarm, og for alle delene i Original Shaker-serien er det gjennomført grundige bakgrunnsundersøkelser for å sikre autentisiteten. Kolleksjonen av moduler og frittstående deler åpner for en tilnærmingsmåte til kjøkkendesignen som er både praktisk og oppfinnsom. Delene passer sammen og gjør det mulig å lage skreddersydde løsninger.
Alle delene i serien fås i åtte farger: Dutch White, Brushed, Verd-Antique, Plumbago, Dragon's Blood, Ultramarine Ashes, Malachite og Tuscan Earth.

Tregulv
En av de mest praktiske og tiltalende måtene å bruke tre på, er på gulvet. Tregulv er flotte å se på og praktiske og slitesterke, og dermed perfekte til dagens boliger. Tre er også et godt valg med tanke på den miljømessige påvirkningen.

Alle gulvene i den nye serien fra Fired Earth er laget av det flotteste europeiske eiketre og hentet fra bærekraftige skoger.

Fine Oak Flooring-serien består av fem fargevarianter og leveres i to bredder. Serien omfatter både laminat og heltre, og alle utgavene fås i alle fargene, så vel som i "gamle bord" som er patinert og har fått et gammeldags preg, og som fås i 18 cm bredde. Alle bordene har beholdt den kvistkarakteren og fargevariasjonen som kjennetegner eiketre, og er fantastisk dekorative i både moderne og tradisjonelle rom.
Alle fargene i Fine Oak Flooring-serien har sin egen personlighet og kan brukes til å skape den rette stilen og stemningen i rommet.

Delikate bad

Fired Earth ligger i front når det gjelder baderomsdesign. Med sitt utvalg av våtrom, dusjer og dusjkabinetter, badekar, servanter og toaletter, kraner og blandebatterier - så vel som et utvalg av tilbehør som gir badet det lille ekstra - kan Fired Earth designe drømmebadet ditt. Det enorme utvalget av vegg- og gulvfliser som Fired Earth er så kjent for, utfyller baderomskolleksjonen perfekt.

Norge

Bygdøy allé 58
0265  Oslo
Tlf: 22 54 00 30

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy