Hvorfor smaker Aga-maten bedre?

Hvorfor smaker

Fra baking til risting, fra grilling til hurtigsteking - det å eie en Aga er som å ha ti redskaper i ett som alle fungerer perfekt.
Så hvorfor ikke pakke bort brødristeren, brødmaskinen, mikrobølgeovnen, grillen og trykkokeren, og nyte den enestående fleksibiliteten som preger matlaging med Aga ...


Baking
Akkurat som tradisjonelle bakerovner av stein, vil Aga-komfyrens matvennlige og omsluttende strålevarme hjelpe deg med å skape luftige bakverk, lekre kaker som alltid blir saftige, og brød med den ekte rustikke smaken fra ildfyrte ovner.

Steking og bruning
Med den intense varmen på Aga-komfyrens kokeplate kan du raskt brune biffen og dermed kapsle inne alle de viktige saftene og virkelig få frem kjøttets naturlige smak. Og fordi det er du som styrer varmen, kan du være trygg på at både biff og koteletter blir stekt akkurat slik du liker dem. Aga steker raskt og kontrollert, og resultatet er mat som er sprø på utsiden og mør på innsiden. Ingen bløte biffer. Ingen ettersmak av fett eller olje. Bare perfekt resultat gang på gang.

Grilling
Ja, du kan grille på en Aga. Bacon, biff, tomater og koteletter kan alle grilles i stekeovnen, der strålevarmen som minner om en kullfyrt grill, sørger for retter som er sprø på utsiden og saftige inni.

Risting
Perfekt ristede brødskiver, nøyaktig slik du vil ha dem. Den populære Aga-brødristeren - som rister brød med et særpreget vaffelmønster - gir deg valget mellom knasende sprø skiver, gylne skiver som er luftig hvite i midten, og selv skiver som er ristet bare på den ene siden. Den er også ypperlig til ristede dobbeltdekkere med all slags pålegg.

Langsteking
I Aga-komfyrens langstekeovn lager du fyldige, saftige gryter. Med den forsiktige varmen som omgir maten, uten problemområder med sterk hete, trenger du ikke engang å røre i maten. I stedet sørger Aga-komfyren for å langsteke maten i timevis - selv over natten - slik at du kan ta deg av andre retter som krever mer omsorg.

Damping
Du kan også bruke langstekeovnen til å dampe alt fra sjøtunge til en panne med rotgrønnsaker, uten langvarige lukter og uten å dugge ned kjøkkenet. Bare fersksmakende og sunn mat med minst mulig styr.

Steking
Uten flammer eller harde elementer som tørker ut maten, kan du raskt og enkelt lage perfekte steker i Agas stekeovn. Strålevarmen sørger for at maten stekes jevnt og med minst mulig svinn, og selv om du har knapt med tid, klarer Aga brasene - en 13-kilos kalkun kan være klar til servering på bare 3,5 timer.

Småkoking og surring
I langstekeovnen kan du langkoke maten i timevis - selv over natten - og forsiktig lokke frem all godhet fra gryter, stuinger og supper, slik at du kan konsentrere deg om andre retter, eller ganske enkelt hygge deg sammen med familie og venner.

Hurtigsteking
Intens og konsentrert varme er hemmeligheten bak autentiske wokretter, og den varmeste kokeplaten på Aga-komfyren er særdeles velegnet til jobben. Aga varmer oljen raskt og forutsigbart - og holder den varm - og gir deg perfekte wokretter på noen minutter.

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy