Aga – et gjenvinningsprodukt allerede fra starten

Aga – et gjenvinningsprodukt allerede fra starten

Vi hos Aga er klar over hvor viktig det er å drive gjenvinning. Helt siden den aller første Aga-komfyren ble laget for mer enn 70 år siden, har faktisk hele 70 prosent av alle komfyrene blitt laget av brukte materialer. Girkasser, takrenner, gamle maskiner, komfyrer, dørbeslag, kumlokk, lyktestolper og mye mer kan finnes igjen i verdens mest berømte komfyr.

Aga-komfyren er kjent for sin lange levetid; den holder i årevis. Det er grunnen til at enkelte sier at en Aga varer hele livet. Og Aga-eiere har en riktig så velutviklet konkurranseånd når det gjelder alderen på komfyrene. Vanligvis vil folk kjøpe tre eller fire komfyrer i løpet av livet, men med Aga holder det med én.

Aga-komfyrens lange levetid er en stor fordel for miljøet, og i dagens bruk-og-kast-kultur er det vanskelig å forestille seg noe annet produkt som gir så mange år med feilfri bruk. I motsetning til andre typer komfyrer er Aga bortimot fullstendig resirkulerbar. De gamle Aga-komfyrene kan smeltes om til nye komfyrer. Du har neppe funnet noen Aga på søppelfyllinga.

Aga satser på miljøvennlige og etiske prosjekter. Alle Aga-komfyrer produseres i England, i et historisk støperi som er utpekt til verdensarvområde av De forente nasjoner, og av mennesker som er opptatt av kvalitet, godt håndverk og grundig arbeid. Personalet er stolte over komfyrene de lager, og ved Coalbrookdale-støperiet er det ikke uvanlig å se tre generasjoner fra samme familie arbeide side om side.

Signup to our Newsletter X

To receive the latest news and promotions from AGA Rangemaster please enter your name, postcode and email address below.

First Name*
Surname*
Postcode*
Email address*
Confirm email address*
*Required Fields
Privacy and security policy